REZERVĂ ACUM

BINE AȚI VENIT

Royal Boutique Hotel Poiana Brasov

Fii autorul propriei povesti alaturi de noi, de Royal Boutique Hotel! Traieste experiente noi la poalele muntilor intr-un cadru intim unde linistea dainuie si privelistea minunata iti ofera energie si bucurie.

Royal Boutique Hotel este o destinație pentru iubitorii de ospitalitate, pentru cei care isi pretuiesc familia si doresc liniste , pentru cei care vor sa mediteze si sa se refugieze in sanul naturii departe de aglomeratie , pentru cei care doresc o vedere clară la munte.

Va punem la dispozitie camere moderne duble (matrimoniale sau twin), camere triple clasice, apartamente clasice si apartamente moderne deluxe toate dotate cu televiziune prin cablu, frigider, telefon, internet wifi. Conditiilor deosebite de cazare oferite turistilor se adauga terasa cu sezloange si loc de joaca pentru copii exterior, interior si desigur, va asteptam in spatii de agrement special amenajate pentru relaxare, distractie si adrenalina, in functie de gusturile fiecaruia. Astfel, puteti beneficia , bar, biliard, darts electronic, fotbal de masa, plimbari cu biciclete, drumetii montane, loc de joaca la interior pentru a le oferi celor mici timpul lor de relaxare etc.

GET IN TOUCH

CONTACT

Te consiliem cu privire la atracțiile zonei, îți prezentăm cele mai bune prețuri, punctele forte și atuurile din regiune.

Strada Poiana Doamnei nr.4

cazare.royal@gmail.com

0788128333